Construim viitorul împreună

Investim în fiecare an în dezvoltarea următoarei generații de specialiști și pregătim tinerii elevi și studenți pentru o carieră în domeniu. Modelăm mai mult decât viitorul industriei materialelor de construcție. Lucrăm împreună la dezvoltarea armonioasă a societății într-o perioadă de urbanizare rapidă și de orientare către utilizarea sustenabilă a resurselor.

Școala tehnică

Școala Tehnică Holcim de la fabrica de ciment Aleșd este un program educațional creat special pentru a pregăti anual 20 de tineri spre a păși în industria de construcții. Programul, cu o durată de școlarizare de 2 ani, este certificat de către Ministerele Muncii și al Educației. La sfârșitul anilor de studiu, absolvenții au oportunitatea de a fi angajați la fabricile de ciment Holcim Aleșd și Câmpulung Mușcel, fabricile Somaco Teiuș și Timișoara și la stațiile de betoane Holcim.

Descoperă

Profesii bine cimentate

Ești la liceu și vrei să găsești răspunsul la întrebarea “Cine sunt eu”? Acesta este programul de dezvoltare personală care te va aduce mai aproape de răspuns și te va introduce în universul leadershipului! Dezvoltat împreună cu Fundația Leaders, programul educațional este un crash course de leadership, în care depășirea limitelor, comunicarea și autocunoașterea formează temelia acelui „tu din viitor” în care noi credem.

Descoperă

Ateliere Holcim

„Profesii bine cimentate’’ este un program educațional ce oferă posibilitatea studenților de la profilurile tehnice să descopere industria cimentului, având ca mentori profesioniști din compania Holcim România. În cadrul proiectului, sunt abordate diverse teme precum parcursul profesioniștilor din domeniul construcțiilor sau ce înseamnă sustenabilitate și inovație pentru această industrie.

Descoperă

Exploratori de viitor

Programul face parte din acțiunile de responsabilitate socială pe care le desfășurăm în sprijinul pregătirii profesionale a tinerilor din comunitățile Holcim. Este un program complex de susținere a educației vocaționale în rândul elevilor, pe care l-am inițiat în cursul anului 2015.

Descoperă