Holcim, o companie beton!

Suntem parte din Grupul Holcim, iar fabricile noastre sunt în topul performanței la nivel de grup. Experiența și tehnologiile de care compania noastră beneficiază, datorită faptului că face parte dintr-un grup recunoscut la nivel mondial, ne ajută să livrăm produse şi servicii de cea mai bună calitate.

Efortul nostru presupune muncă de echipă și o abordare comună. Colaborarea strânsă, bazată pe încredere și deschiderea spre nou sunt pentru noi cele mai sigure și mai trainice metode prin care putem să evoluăm și să dezvoltăm soluții optimizate.

Rămânem atenți la impactul social pe care îl au structurile create cu produsele și soluțiile noastre și ne angajăm să le îmbunătățim în permanență.

Cu grijă pentru oameni și pentru tot ce ne înconjoară.

Vezi prin ochii Gianinei cum arată o zi la Holcim:

În ce credem noi

Pentru a face față provocărilor cu care ne confruntăm zi de zi, făcând ceea ce am făcut până acum, așa cum am făcut-o întotdeauna, nu mai este suficient.

Acesta este motivul pentru care construim un mediu de lucru bazat pe colaborare, performanță și dezvoltare, în care siguranța este pe primul loc.

Încurajăm creativitatea și spiritul inovator. Susținem oameni care împărtășesc dorința noastră de a îmbunătăți continuu produsele și soluțiile oferite clienților noștri.

Cu suportul colegilor noștri am creat un cadru solid care reflectă o cultură organizațională ce ne ajută să privim optimiști spre viitor.

sustenabilitate

SUSTENABILITATE

Punem pasiune în tot ceea ce facem.

Suntem mândri că suntem pionieri în dezvoltarea de soluții care vor conduce spre o societate cu zero emisii de dioxid de carbon. Și suntem preocupați să oferim clienților noștri beneficiile și garanția unor construcții durabile.

curiozitate

CURIOZITATE

Căutăm permanent metode noi și îmbunătățite de a face lucrurile.

Suntem entuziaști, receptivi și îmbrățișăm cu bucurie inovația și noile tehnologii. Suntem deschiși la noi perspective care ne inspiră și ne încurajează să evoluăm.

dezvoltare

DEZVOLTARE

Promovăm spiritul antreprenorial care ne ajută pe fiecare dintre noi să ne croim calea și să alegem oportunitățile de învățare și dezvoltare care ni se potrivesc cel mai bine.

performanta

PERFORMANȚĂ

Ne dezvoltăm într-o cultură a performanței care este susținută de agilitate, încredere și responsabilitate.

colaborare

Colaborare

Învățăm împreună unii de la alții datorită calităților diferite pe care le avem ce ne ajută să realizăm proiecte complexe, împreună.

Oameni diferiți. Perspective diferite. Același scop comun.

echipa

Alin Dejeu

"Nu cred că aș fi reușit să ma dezvolt profesional într-o companie așa cum am facut-o aici".

echipa

Nicoleta Moisi

"De la imposibil la posibil este o diferență de două litere, depinde de tine cât de mult îți dorești să realizezi ceva".