Pregătește-te pentru recrutare

Aici găsești informațiile necesare cu privire la procesul nostru de recrutare și selecție. Nu îţi face griji, colegii noștri de la Resurse Umane te vor informa constant despre acest proces, pe toată durata selecției. Dacă ești gata să aplici, citește în continuare.

01
Trimiterea CV-ului
Selectarea jobului și trimiterea CV-ului

Alege jobul care ți se potrivește și te interesează. Le poți găsi pe toate actualizate aici.

Te califici pentru poziția selectată? Aplică online direct în platformă.

CV-ul tău este foarte important pentru aplicație deoarece are un singur obiectiv: acela de a fi selectat(ă) pentru interviu. Ai grijă ca CV-ul tău să fie bine structurat, ordonat, precis, complet și nu foarte lung. Prin intermediul lui, încearcă să scoți în evidență educația, calificările și experiența ta profesională. Asigură-te că vei acoperi următoarele aspecte:

  • Informații personale: Include numele și datele de contact (e-mail, telefon, adresă).
  • Experiența profesională: Specifică experiența anterioară și perioada angajării la fiecare companie. De asemenea, oferă informații concise și relevante despre realizările tale din cadrul posturilor pe care le-ai ocupat și impactul eforturilor tale asupra companiei / departamentului din care ai făcut parte.
  • Educație / Calificări: Menționează numele complet al instituțiilor de învățământ și diploma obținută.
02
Raspunsul Holcim la aplicatia ta
Răspunsul nostru la aplicația ta

Odată ce ai aplicat la un job, vei primi un răspuns automat care îți va confirma că informațiile tale au ajuns unde trebuie. După ce îți analizăm aplicația (proces ce durează între 2-4 săptămâni), colegii noștri din cadrul departamentului de Resurse Umane te vor contacta în cazul în care ai fost selectat(ă) pentru interviu, pentru o discuție detaliată.

03
Scopul si pregatirea interviului
Interviul

Acesta este momentul cheie în care ne cunoaștem și în care vedem dacă există compatibilitate între noi. Ca în orice relație, prima impresie este importantă. Ținta noastră în acest moment este să împărtășim, și noi, și tu, cele mai relevante informații care să ne ajute să luăm cea mai bună decizie.

Știm că este un moment important și cu multe emoții, însă îți suntem alături cu câteva sfaturi astfel încât totul să decurgă bine.

Fii pregătit(ă)

Familiarizează-te cât mai bine cu compania Holcim, dar și cu poziția pentru care ai aplicat, inclusiv cu sarcinile și responsabilitățile pe care le presupune. Fii pregătit(ă) să argumentezi de ce crezi că ești persoana potrivită pentru postul vacant și cum crezi că te vei potrivi în echipa noastră.

Fii deschis(ă), proactiv(ă) și sincer(ă)

Încearcă să participi activ la interviu. Ne interesează ideile, interesele și experiențele tale. Gândeşte-te la interviu ca o conversație cu două sensuri, deoarece și tu trebuie să fii sigur(ă) că Holcim este compania potrivită pentru tine. Așa că nu îți fie frică să pui întrebările care sunt importante pentru tine.

Fii tu însuți(ăți) și relaxează-te

Încearcă să te relaxezi și aminteşte-ţi că ne interesează să descoperim cine ești tu cu adevărat.

Fii punctual(ă)

Încearcă să ajungi cu cinci-zece minute înainte de interviu. Iar dacă întârzii, anunță persoana de contact și explică motivul.

Adoptă o ținută profesională, dar care te definește

Da, și noi și tu vrem să ne arătăm cea mai frumoasă și bună latură a noastră, chiar și exterioară. Însă nu te da complet peste cap, dorim până la urmă să îți descoperim personalitatea.

04
Evaluarea, verificarea pregatirii si a referintelor
Evaluarea, verificarea pregătirii și a referințelor

În funcție de cerințele și de nivelul de senioritate a jobului, procesul de selecție poate presupune și o evaluare și/sau teste psihometrice. Acestea ne ajută să evaluăm mai în profunzime compatibilitatea abilităților și a competențelor tale, în raport cu nevoile noastre.

Odată cu finalizarea selecției și identificarea celui mai potrivit candidat, vom cere câteva referințe. Intenția noastră este să aflăm mai multe detalii despre realizările importante, de a învăța despre punctele tale forte și despre potențialul de îmbunătățit, dar și de a obține informații despre experiența ta de lucru și / sau leadership, așa cum a fost percepută de superiorii, colegii și subordonații precedenți.

05
Oferta si semnarea contractului
Oferta și semnarea contractului

După toți acești pași, managerul va selecta candidatul cel mai potrivit. Specialistul nostru în Resurse Umane te va contacta cu o scrisoare de intenție, care cuprinde condițiile de angajare. Odată ce oferta a fost agreată, mai rămâne doar semnarea contractului individual de muncă, în conformitate cu prevederile Codului Muncii.

Vezi ce zic colegii noștri despre ce înseamnă să lucrezi la Holcim

echipa

Alin Dejeu

"Nu cred că aș fi reușit să ma dezvolt profesional într-o companie așa cum am facut-o aici".

echipa

Nicoleta Moisi

"De la imposibil la posibil este o diferență de două litere, depinde de tine cât de mult îți dorești să realizezi ceva".